Platschef till Rottne

Intresserad?

Verkar detta som något för dig? Skicka in ditt CV till oss!

Rottne Industri AB ett privatägt företag som värnar om individen och strävar efter fortsatt utveckling och expansion. Vi söker nu till vår fabrik i Stensele en platschef med både vilja och förmåga att nå uppsatta mål. Hos oss ges du stort inflytande och utrymme att planera ditt eget arbete.

Ditt nya arbete som platschef på Rottne
Som platschef arbetar du både operativt och strategiskt med att driva och utveckla vår produktion i Stensele, där huvudprocesserna är bearbetning och svetsning (manuell och i robot) samt även målning och montering. Du har resultat- och budgetansvar samt ansvar för styrning, samordning och strategisk planering. Verksamheten har totalt 28 medarbetare varav fyra rapporterar till platschef. Du ansvarar för att verksamheten är effektiv och lönsam vilket innebär att skapa tillväxt och kontinuerligt följa upp och förbättra fabrikens resultat gällande säkerhet, kvalitet, leverans och ekonomi. Du förväntas fortsätta arbetet med lean och löpande se över produktionskostnader för tillverkningen av kranar, aggregatskomponenter samt reservdelar. Du utgår från Stensele, är föredragande i styrelsen och rapporterar till koncernens produktionschef som utgår från Rottne.

Din profil
Du har några års erfarenhet av ledarskap som inkluderat budget- och resultatansvar, gärna från tillverkande produktion med tydliga inslag av systematiskt förbättringsarbete enligt Lean-metodik. Har du dessutom erfarenhet från svetsning, robotar, bearbetning och/eller produktionsteknik, ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har kunskaper av att arbeta i affärssystem som till exempel Monitor.

Du är trygg i ditt ledarskap, har förmåga att delegera, coacha och även utmana dina medarbetare. Med hög ansvarskänsla och förmåga att prioritera, tar du initiativ och fattar självständiga beslut. Du har ett strukturerat, analytiskt tankesätt och arbetar resultatinriktat för att nå uppsatta mål. Vi ser gärna att du är social, brinner för det lokala perspektivet, bygden i sig och vill satsa långsiktigt på både boende och arbete.

Din ansökan
Vi samarbetar med Vedea rekrytering och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Det går även bra att kontakta vd Tobias Johansson, tobias.johansson@rottne.com, 070-650 87 47. Välkommen med din ansökan senast den 5 mars via www.vedea.se/cv. Ange ROTTNE som referens.

Här hittar du fler lediga tjänster hos Rottne: www.rottne.com/jobb

Organisationsbeskrivning
Rottne Industri AB är ett helsvenskt företag och världens fjärde största tillverkare och leverantör av kraftfulla, hjulburna skogsmaskiner. Huvudkontoret, med produktutveckling, produktion och slutmontering ligger i Rottne, Småland. Utöver det sker även produktion i våra fabriker på orterna Lenhovda och Stensele. Vi vill fortsätta att expandera, från att idag leverera runt 200 toppmoderna skördare och skotare till tre kontinenter. Rottne Industri AB omsätter totalt ca 750 MSEK och har ca 250 anställda. Två tredjedelar av vår produktion går på export till stora delar av Europa och Nordamerika. Fabriken i Stensele är ett helägt dotterbolag till Rottne Industri AB. Läs mer om oss på www.rottne.com

Intresserad?

Är denna tjänst något för dig? Då är du välkommen att skicka in ditt CV så tittar vi närmare på din ansökan!