Säljare inom Skog till Arevo AB

Intresserad?

Verkar detta som något för dig? Skicka in ditt CV till oss!

Arevo är ett utvecklingsdrivet företag med rötterna i banbrytande forskning om växters näringsupptag. Vi vill förändra hur jordens resurser används genom att möjliggöra mer hållbar och effektiv växtodling. Vår marknad växer och vi vill därför förstärka bolaget med en driven säljare inom Skog.

Arevo erbjuder
Hos oss blir du en del av ett team som vill göra skillnad för miljö och klimat genom att hjälpa kunder till mer effektiv och miljövänlig växtodling. Vi har en innovativ och inkluderande atmosfär där dina tankar och idéer kan få stort genomslag. Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter samt stort eget ansvar.

Ditt nya arbete som säljansvarig
I rollen som säljare driver du Arevos försäljning mot marknadsområdet Skog. Målet är att öka Arevos kundbas i Norden och Baltikum. Du bidrar aktivt med att sälja in Arevos produkter till såväl skogs- som plantskolekunder och i samarbete med närmsta chef utveckla vårt distributörsnätverk. Utöver att självständigt planera säljarbetet ingår även relaterad administration och rapportering. Rollen innebär en hel del resor och du får även möjlighet att delta på mässor och seminarier.

Du rapporterar till vd Niklas Åström och utgår från Arevo i Umeå alternativt från din bostadsort gärna i de södra delarna av Sverige. Vi håller till i moderna och ljusa lokaler strax utanför Umeå stadskärna.

Är du den vi söker efter?
Vi tror att du har en skoglig högskoleutbildning eller motsvarande och/eller några års skoglig yrkeserfarenhet. Du har några års erfarenhet av inköp och/eller försäljning. Kanske arbetar du idag som virkesinköpare. Rollen förutsätter flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

För att bygga upp ett bra förtroende gentemot skogsägare och distributörer behöver du vara kommunikativ, prestigelös och relationsinriktad. Du skapar goda relationer till både kunder och medarbetare. Du arbetar strategiskt och strukturerat med tydligt fokus på kundbehov och kundtillfredsställelse. För att lyckas i denna roll tror vi att det är viktigt att agera med självförtroende samt ha förmågan att ta egna beslut.

Arevo – vår verksamhet
Arevo erbjuder helt unika biostimulanter och växtnäringsprodukter som förenklar odling och gynnar hållbar tillväxt av plantor. Arevo har sin utgångspunkt i professor Torgny Näsholms banbrytande och prisbelönta forskning om hur växter kan använda sig av aminosyran arginin som naturlig kvävekälla. Våra miljövänliga produkter i arGrow-serien stimulerar rotbildning och tillväxt av livskraftiga plantor, ger lågt läckage av kväve och möjliggör god jordhälsa. Totalt har över 95 miljoner skogsplantor planterats och över 600 miljoner tall- och granplantor odlats med Arevos produkter. Utveckling pågår för fler arter inom skog, trädgård och jordbruk. Enkelt, effektivt och klimatsmart.

Arevo grundades 2015 som en avknoppning från SweTree Technologies och ägs idag bl.a. av Fort Knox, Navigare Venture, Industrifonden och Kempestiftelserna. Vår starkt växande marknad utgörs av skogsägare och odlare världen över. Läs gärna mer på www.arevo.se

Din ansökan
Arevo samarbetar i denna rekrytering med Vedea och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Gällande tjänsten går det även bra att kontakta CEO Niklas Åström, 070-669 34 44. Välkommen med din ansökan märkt AREVO snarast och senast den 12 maj 2024 via www.vedea.se/CV.

Intresserad?

Är denna tjänst något för dig? Då är du välkommen att skicka in ditt CV så tittar vi närmare på din ansökan!