Säljare till Swesum Finans

Organisationsbeskrivning
Med 30 års erfarenhet av finansiell verksamhet kan Swesum erbjuda både finansiella och administrativa tjänster. Fokus ligger på att skapa likviditetsförbättringar med ett optimerat finansiellt flöde. Vi är ett företag med stort engagemang och fokus på våra kunders behov och utveckling. Vi garanterar personlig service och skräddarsydda lösningar. Swesum Finans har sitt huvudkontor i Umeå med 10 anställda och kunder i hela Sverige. Besök gärna www.swesum.se.

Swesum AB ingår i Ekström Invest-koncernen. Ekström Invest är ett familjeägt investmentbolag med Umeå som bas och norra Sverige som intressesfär. Besök gärna www.ekstrominvest.se.

Vår verksamhet expanderar hela tiden och för att kunna tillgodose våra kunders behov samt hitta nya långsiktiga kundrelationer även framöver, söker vi nu ytterligare en säljare till vårt kontor i Umeå.

Ditt nya arbete
Swesum Finans är ett välskött bolag med god ekonomi och goda utvecklingsmöjligheter. Som ny säljare hos oss ansvarar du framför allt för att skapa nya kundrelationer. Du kommer även ha stor delaktighet i arbete med att utveckla sälj- och marknadsprocesserna. I mötet med kunden förväntas du skapa förståelse för våra tjänsters innehåll samt skapa attraktiva lösningar som tillgodoser kundens behov på bästa sätt. Bolagets tjänster innefattar bl.a. fakturaköp, fakturabelåning, inkasso, reskontraservice samt andra administrativa tjänster. Resultat och måluppföljning hanteras av VD. Din närmsta säljkollega blir vår nyanställda Malin Hall, med bred erfarenhet från finansbranschen (läs mer via pressrelease: http://affarsliv24.vk.se/2081307/finansbolag-i-umea-anstaller). Denna tjänst är placerad i Umeå och startdatum är beräknat till den 1 januari 2018.

Vi erbjuder dig möjligheten att komma in i ett växande bolag i finansbranschen, där du som anställd blir del av en fartfylld resa präglad av engagemang, frihet under ansvar och stort kunskapsutbyte med möjlighet till stor personlig utveckling.

Dina kvalifikationer
Du har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom försäljning och/eller finans. Har du dessutom arbetat med, samt har förståelse för, analys av ekonomiska nyckeltal ser vi det som meriterande. Du har gymnasiekompetens och det är meriterande om du även har genomgått sälj- och ekonomiutbildningar.

Du är
Vi söker en driven och affärsinriktad person med förmågan att skapa goda relationer och bygga effektiva kontaktnätverk både inom och utanför organisationen. Du är intresserad av andra människor och har en vilja att hitta effektiva lösningar. Du är kommunikativ och har ett strukturerat förhållningsätt som leder till hög kvalitet i din leverans. 

Din ansökan
Swesum Finans samarbetar med Vedea AB och Åsa Holmström, 0720-50 52 80. Gällande tjänsten går det även bra att kontakta vd Jens Kågström, 0703-30 28 48. Välkommen med din ansökan märkt Säljare, senast den 30 september 2017 via www.vedea.se/CV.