Stadsutvecklande förvaltare till Diös

Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. I Umeå är vi ett energifullt team med fullt fokus på att utveckla framtidens Umeå och skapa de bästa förutsättningarna för våra hyresgäster! Som stadsutvecklande förvaltare hos oss får du en inspirerande och viktig roll som gör skillnad. Låter detta spännande? Snart kan du vara en del av denna stadsutveckling!

Ditt nya arbete
Som stadsutvecklande förvaltare hos oss på Diös arbetar du dagligen med att skapa förutsättningar för att våra hyresgästers verksamheter ska blomstra och utvecklas. Utöver utvecklingsfrågor arbetar du med förhandlingar samt offert- och avtalsskrivning för hyresgästerna i dina fastigheter. Du ansvarar för hyresgästsrelationerna, har ekonomiansvar samt genomför budget- och prognosarbete för dina tilldelade fastigheter, belägna i centrala delen av Umeå. Vårt bestånd i Umeå består av ca 200 000 kvm kommersiella lokaler med framförallt kontor och handel. Du rapporterar till affärschefen och ingår i ett kompetent team inom uthyrning, förvaltning, teknisk förvaltning och projektledning. På Diös har vi ett stort relationsfokus, såväl externt som internt, och som fastighetsutvecklare har du en nyckelroll i detta arbete. Samarbete med våra andra/övriga kontor och funktioner samt kommunen och övriga näringslivet är därför en viktig del i arbetet. Tjänsten är på heltid med placering i Umeå. Start sker enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du har för denna roll, relevant utbildning och/eller motsvarande erfarenhet. Du har ett stort intresse för att utveckla fastigheter och driva relationsskapande affärer. Du har även förmågan att hantera flera förhandlingar och projekt samtidigt. Du arbetar kanske som fastighetsförvaltare idag och saknar möjligheterna att arbeta ännu mer med fastighetsutveckling. Rollen kräver god ekonomisk förståelse samt ett genuint intresse och erfarenhet av att genomföra kvalitetssäkrade affärer.

Som person är du engagerad och lyhörd inför hyresgästernas verksamhet och behov. Du värdesätter en hög servicenivå, är resultatinriktad och har ett starkt affärsdriv. Du är kreativ, noggrann och nytänkande när det kommer till att göra affärer och du gillar att överträffa kundernas förväntningar. Körkort B krävs i tjänsten.

Vårt erbjudande
Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag där personlig utveckling är en självklarhet. Vi erbjuder alla vår anställda goda möjligheter till kompetensutveckling och interna karriärvägar genom vår utbildningsplattform Diös Academy. Vi är ett aktivt bolag som inspirerar och stöttar våra medarbetare till en hälsosam livsstil med balans mellan arbetsliv och privatliv, något vi ser goda effekter av i vår höga frisknärvaro. Genom vår egen utbildningsplattform Diös Academy lägger vi stort fokus på kompetensutveckling av våra medarbetare, något du kommer få ta del av i ett tidigt skede av anställningen.

Din ansökan
Diös samarbetar i denna rekrytering med Vedea AB och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Du är välkommen med din ansökan senast den 26 september 2019 via www.vedea.se/CV. Ange DIÖS som referens.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår strategi är stadsutveckling, genom detta når vi vår vision att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Hos oss på Diös står relationer i fokus, både internt och externt, och arbeta i linje med vår strategi som är stadsutveckling. Diös äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett marknadsvärde om cirka 21,9 mdkr, ett bestånd om 331 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 473 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se