Reservdelsansvarig till Götene Ufo AB

Götene Ufo AB bildades 2015 genom att Götene Construction Equipment AB (GCE) förvärvade bolaget Umeå Försäljning AB (UFO). Götene är ett gammalt och anrikt bolag från 1953 som idag koncentrerar sin verksamhet på konstruktion, tillverkning och försäljning av redskap till grävmaskiner och hjullastare. Götene Ufo AB omsätter ca 108 MKR och har ca 44 anställda. Götene Ufo är ett av i dagsläget två bolag i koncernen Guse Partners AB. Det andra bolaget är Siljum Mekan AB som går under namnet Siljum. Siljum är en av Sveriges ledande tillverkare av plogar och multiskopor. Koncernen finns representerade på tre orter; Götene i Västra Götaland samt Bygdsiljum och Umeå i Västerbotten. Läs mer om bolagen via www.goteneufo.se och www.siljummekan.se.

Vi skapar just nu en gemensam kultur- och koncernstrategi med en stark plattform som ger positiva synergieffekter i koncernens alla bolag. Vår gemensamma säljstrategi är en viktig pusselbit och efter att nu har tillsatt en säljansvarig söker vi nu även en tekniskt kunnig reservdelsanasvarig som har intresse för sälj och eftermarknad.

Ditt nya arbete
I ditt uppdrag som reservdelsanasvarig ansvarar du för att följa upp och utvärdera reservdelsförsäljning, lager av reservdelar samt komma med förslag till nödvändiga förändringar. Du ger service till kunder i närområdet, svarar på orderförfrågningar, hanterar order in- och ut ur lagret samt ser till att reservdelar och reservdelsböcker är uppdaterade i vårt affärssystem och på vår hemsida. Du bistår även våra kunder vid reklamationer samt arbetar praktiskt i vår verkstad för att anpassa produkter före leverans. Du rapporterar till säljansvarig och utgår ifrån Umeå.

Din profil
Du är tekniskt kunnig och har vana att läsa och förstå reservdelsböcker. Du är även praktiskt lagd, har erfarenhet av att köra maskiner som hjullastare och förstår detaljerna i våra produkter. Tillsammans med din tekniska kompetens behöver du vara intresserad av försäljning och genom det stötta våra säljare i frågor om eftermarknad. Du har god vana av att arbeta i affärssystem och det är viktigt att du kan kommunicera både på svenska och engelska.

Du är strukturerad och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete för att hantera arbetstoppar på ett effektivt sätt. Du är dessutom en lyhörd lagspelare med god förmåga att skapa förtroende och bygga relationer.

Din ansökan
Vi samarbetar med Vedea rekrytering och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Det går även bra att kontakta koncern-vd Birgitta Boström, 070-536 17 76. Välkommen med din ansökan senast den 16 mars 2021 via www.vedea.se/cv. Ange GÖTENE UFO som referens.