Kundansvarig Företag Umeå

Med 4 miljoner privatkunder och 300 000 företagskunder är Svensk bankverksamhet Swedbanks största affärsområde. Tillsammans med sparbankerna erbjuder vi kunderna många fysiska mötesplatser, ett dygnet runt-öppet kundcenter och bankens digitala kanaler. Besök gärna www.swedbank.se

Har du en passion för att ge hög service och överträffa kundens förväntningar? Vedea söker nu kundansvarig till Swedbanks företagsavdelning i Umeå.

Hos oss på Swedbank har du möjlighet att:
• bli en del av ett team som jobbar tillsammans med stort engagemang, hög kompetens och stort driv,
• få arbeta lyhört med omtanke om kunden och utgöra den avgörande skillnaden för företagskunden,
• samarbeta med andra kollegor genom att bli en viktig del av ett team som alltid drivs av att tillsammans överträffa kundernas förväntningar,
• bli bryggan till bankens portfölj av olika tjänster och lösningar genom dialog och rådgivning.

I denna roll som företagsrådgivare behöver du:

• besitta erfarenhet och kunskap inom företagsrådgivning och företagsanalys,
• ha ett stort kontaktnät inom näringslivet i Umeå samt
• ha Swedsec rådgivingslicens och Bolånelicens.

Dessutom har du hög social kompetens; är utåtriktad och håller hög servicenivå samt är resultatfokuserad och har ett driv att ta in nya företagskunder till banken. Du tar egna initiativ och har förmågan att med stort engagemang hantera hela kundens affär. Det är även viktigt att du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Bli en del av vårt team och arbeta på ett kontor med högt i tak och starkt affärsdriv. Vi är en grupp som stöttar varandra och inspireras och gläds av framgångar. Jag ser dig som en del i en grupp som hjälps åt och som tillsammans skapar bra förutsättningar för att göra affärer och skapar en positiv arbetsmiljö. Jag värdesätter gemenskap, samarbete och delaktighet i gruppen och det är av största vikt att alla trivs. Jag arbetar aktivt för att mina medarbetare ska utvecklas och att varje individ ska vara en del av både utveckling och resultatskapande på kontoret. Som ledare ser jag vikten av teamets samlade prestation och varje individs bidrag till det samlade resultatet” – Niclas Nygren Johansson din framtida chef.

Din ansökan
Vi samarbetar i denna rekrytering med Vedea och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Välkommen med din ansökan senast den 25 april 2021 via www.vedea.se/cv. Urval kan ske innan sista ansökningsdag. Ange SWEDBANK som referens.