Eftermarknadschef till SoliferPolar

SoliferPolar tillverkar husvagnar och husbilar med särskild tanke på vårt nordiska klimat. I över 50 år har företaget levt sig in i hur regn och sol, kyla och värme kommer att påverka kundens boende. På Polarfabriken i Dorotea läggs stort fokus på vad husvagnsfrihet egentligen är. Oavsett vart husvagnsägaren styr sin semester ska vagnarna ge komfort och bekvämlighet. Då behövs en husvagn som klarar både värme och kyla. Därför passar det extra bra att fabriken ligger i Lappland – vilket är ett perfekt ställe att testa så att husvagnarna verkligen håller måttet i vinterklimat. På fabriken i Dorotea arbetar ca 110 personer. Läs mer om SoliferPolar på http://www.soliferpolar.com

Är du intresserad av att med både kreativitet och entreprenörskap ta ansvar för vår eftermarknadsprocess? För att SoliferPolar även fortsättningsvis ska generera en lojal och marknadsförande kundgrupp är det viktigt att våra kunder får en positiv upplevelse av både produkt och eftermarknad.

Ditt nya arbete
Som eftermarknadschef svarar du för hela eftermarknadsprocessen, där du är med från produktutveckling till att ta fram en färdig produkt som gynnar eftermarknad. Eftermarknad hanterar allt som händer efter att våra husvagnar och husbilar har levererats till kunden. Detta innefattar teknisk support, garanti- och reklamationshantering och försäljning reservdelar och andra eftermarknadsprodukter. Dessutom utbildning, inköp och lager. Du leder eftermarknadsprojekt i samverkan med både interna och externa kontaktytor. Eftermarknadsorganisationen består idag av 8 medarbetare där du som ansvarig chef förväntas organisera och utveckla verksamheten. Du är medlem i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Du utgår från Dorotea, med möjligheter att delvis arbeta på distans.

Önskvärda kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet från eftermarknad där du haft möjlighet att arbeta med affärsavtal, försäljning, inköp, teknisk support, reklamationer och lagerhantering. Har du dessutom med gott resultat arbetat som chef och ledare ser vi det som starkt meriterande. Det är en stor fördel om du redan har erfarenhet av och kan Monitor G5. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi söker dig som är driven, strukturerad och teknikintresserad. Du är social och trygg i dig själv och trivs lika bra med att arbeta självständigt som i team. Du har förmågan att få förtroende och att etablera goda relationer. Du värdesätter ordning, effektivitet och kvalitet i ditt arbete. Vi tror att du är nyfiken och framåtblickande, med en vilja att förädla, utveckla och förbättra individer, organisationer och processer.

Din ansökan
I denna process samarbetar vi med Vedea rekrytering och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Om du har frågor om tjänsten kan du även kontakta vd Tony Ekström, 070-351 51 64. Välkommen med din ansökan märkt med EFTERMARKNADSCHEF senast den 31 december via www.vedea.se/CV.

Facklig representant: Stig Figaro, Unionen, 0942-520 11, stig@soliferpolar.com