Regionansvarig Norr till Stadsnyckeln

Intresserad?

Verkar detta som något för dig? Skicka in ditt CV till oss!

Vår affärsidé är att långsiktigt äga, aktivt förvalta och utveckla kommersiella fastigheter eller samhällsfastigheter i tillväxt­regioner i Sverige. Bland våra kunder finns allt ifrån den mindre lokala bilverkstaden till den större arkitektfirman. Oavsett verksamhetens storlek eller inriktning strävar vi alltid efter att skapa ett attraktivt kunderbjudande. Stadsnyckeln arbetar aktivt för att bolagets fastigheter ska vara så gröna som möjligt, vi vet att våra byggnader påverkar samhället och miljön under hela sin livscykel. Stadsnyckeln ska ligga i framkant och alltid välja byggmaterial som håller över tid och energikällor som är förnyelsebara. Stadsnyckeln ägs av fastighetsinvestmentbolaget Manacor Group AB. Läs gärna mer om oss via www.manacor.se och www.stadsnyckeln.se

Stadsnyckeln AB söker nu en regionansvarig till region norr. En person som har viljan och förmågan att bygga upp och utveckla vårt fastighetsbestånd i norra Sverige.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att bygga upp en ny verksamhet i norra Sverige och vara med i ett tidigt skede på bolagets tillväxtresa framåt. Vi är ett litet bolag med korta beslutsvägar som tycker om att ha roligt tillsammans. Hos oss får du stort utrymme att självständigt forma ditt arbete.

Din nästa utmaning?
Bolaget finns i dagsläget representerat upp till Uppsala. Som regionansvarig norr blir du bolagets representant för att skapa tillväxt och utveckling även i norra Sverige. Inledningsvis kommer fokus ligga på att identifiera nya affärer för att kunna växa och ta marknadsandelar. På sikt är tanken att bygga upp organisationen efter behov. Vi förväntar oss att du driver verksamheten på ett affärsmässigt, kundfokuserat och miljöinriktat sätt. Vi förväntar oss även att du aktivt arbetar för att skapa en verksamhet i linje med bolagets gemensamma mål och vision. Du rapporterar till vd Erik Hamrin (Halmstad) och vi ser gärna att du bor och utgår från Umeå eller Skellefteå. Tillträde enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och driva en verksamhet mot affärsmässigt strategiska mål. Du bör ha erfarenhet av affärs- och projektutveckling samt kunskap/erfarenhet av fastighetsbranschen. Passande bakgrund kan vara från bygg- och/eller fastighetsbranschen, alternativt goda erfarenheter från mäkleri av kommersiella fastigheter eller beslutande roll inom kommunal fastighets- och exploateringsverksamhet. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom ekonomi/fastighet eller motsvarande kunskap.

För att lyckas tror vi att det är viktigt att du är en trygg och självständig doer med god samarbetsförmåga. Självklart är du kommunikativ och relationsinriktad med förmåga att både skapa och bibehålla goda relationer. Det är även viktigt att du har ett strukturerat och strategiskt arbetssätt samt är både affärsmässig och kundfokuserad.

Intresserad?
Vi samarbetar med Vedea och Åsa Holmström, 0720-50 52 80. Det går även bra att kontakta vd Erik Hamrin, 0733-49 66 19. Välkommen med din ansökan snarast, och senast den 31 augusti 2022 via www.vedea.se/CV. Urval sker löpande.

 

Intresserad?

Känner du att denna tjänsten är något för dig? Då är du välkommen att skicka in ditt CV till oss så tittar vi närmare på din ansökan,