Platschef till Vännäs Plåt AB

Intresserad?

Verkar detta som något för dig? Skicka in ditt CV till oss!

Vedea söker en engagerad ledare till en ny roll som platschef på Vännäs Plåt – en del av Nordprofil AB. Vännäs Plåt kan erbjuda dig ett sammanhang med stora möjligheter att både bidra och påverka. Här möts du av arbetsglädje i en prestigelös kultur med högt tempo och stort engagemang för kunderna. Låter det intressent? Då kanske detta är en roll för dig?

Ditt nya arbete
I rollen som platschef har du personal-, budget och resultatansvar för verkstad och produktion. Du har ett övergripande verksamhetsfokus och ansvarar för att leda och fördela det operativa arbetet, skapa och utveckla affärer genom eget kundansvar samt bidra till koncerngemensamma strategier. Med kunden i centrum säkerställer du att våra kunder alltid får bästa möjliga service. Genom högt engagemang motiverar du och skapar positiv energi i ditt team, bestående av ca 10 personer. Du rapporterar till vd och ingår i koncernens ledningsgrupp.

Din profil
Vi söker dig som brinner lika mycket för försäljning som ledarskap och som har erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla både människor och verksamheter. Vi tror att du har erfarenhet från liknande roll som inneburit självständiga beslut och ett kvalitets- och processinriktat arbetssätt. Vana från detaljhandeln och/eller försäljning till proffsbyggare är meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du är trygg i ditt ledarskap och tydlig i din kommunikation. Du är även prestigelös och värdesätter långsiktiga relationer. Du är engagerad och trivs med att arbeta nära kunder och personal och ta affärsgrundade beslut. Ditt tankesätt är både strategiskt och strukturerat och du har förmågan att växla mellan att vara delaktig i det som händer samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt.

Din ansökan
I denna process samarbetar vi med Vedea och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Det går även bra att kontakta koncern-vd Jens Hardegård, 070-34 57 596, jens.hardegard@nordprofil.se.

Välkommen med din ansökan snarast, och senast den 18 september via www.vedea.se/CV. Märk din ansökan med PLATSCHEF.

Organisationsbeskrivning
Vännäs Plåt grundades 1942 och var då ett rent plåtslageri. Idag är huvudverksamheten industritillverkning och företaget har ett nät av återförsäljare i hela Västerbotten, och även i andra delar av Sverige. Vännäs Plåt är det kompletta grossistföretaget inom byggplåt och ett plåtslageri och kan tillverka allt inom plåt. Bolaget ingår, tillsammans med Johanssons Plåt AB i Örnsköldsvik och Nordprofil Luleå Byggplåt AB, i koncernen Nordprofil Byggplåt AB – Norrlands största tillverkare av byggplåt med tillbehör. Vännäs Plåt erbjuder kunden personlig service, hjälp med helheten i det projekt som ska genomföras samt snabba leveranser av högkvalitativa produkter inom tak och fasadplåt med tillbehör. Läs mer om oss via www.vannasplat.se

Intresserad?

Känner du att denna tjänsten är något för dig? Då är du välkommen att skicka in ditt CV till oss så tittar vi närmare på din ansökan,