Kundinriktad förvaltningschef till AB Bostaden

Intresserad?

Verkar detta som något för dig? Skicka in ditt CV till oss!

AB Bostaden går en spännande och föränderlig framtid till mötes, med bland annat många spännande projekt. Vi behöver utveckla kompetensen och arbeta aktivt för en mer utvecklingsorienterad organisation samt förstärka strategiska områden som hållbarhet och digitalisering. Hållbarhet för oss är en helhet där miljö, ekonomi och sociala förutsättningar är beroende av varandra, för att skapa trygghet åt våra hyresgäster och samhället i stort. Genom vårt dagliga och långsiktiga ansvarstagande bidrar vi till ett bättre Umeå. Det kräver att vi drömmer stort och jobbar hårt. Vår resa fortsätter.

Vår nuvarande förvaltningschef går vidare inom organisation och vi söker därför hans efterträdare. Är du den utvecklings- och kundorienterade ledaren vi söker efter? Och vill du vara med på vår spännande resa?

Ditt nya arbete som förvaltningschef
I din roll som förvaltningschef blir du övergripande ansvarig för förvaltningen av våra fastigheter samt kundvård och hyresgästhantering. Här ingår att utveckla processer och effektivisera arbetssätt i riktning mot bolagets verksamhetsmål samt säkerställa en hög kundnöjdhet. I det arbetet ingår att bemöta både befintliga och blivande hyresgäster på ett kund- och serviceinriktat sätt. Du förväntas ta en tydlig plats för att leda och driva utvecklingen i rätt riktning för att uppfylla målen i bostadens affärsplan. Du har budget- och resultatansvar samt personalansvar för ca 120 medarbetare varav sju direktrapporterande. Du ansvarar för målstyrning och nyckeltal samt leder förvaltningsavdelningens chefsgrupp. Du rapporterar till vd och sitter i Bostadens ledningsgrupp.

Din profil
Du har flerårig strategisk ledarerfarenhet där både budget- och verksamhetsansvar har ingått. Du bör ha erfarenhet av att leda andra chefer och medarbetare direkt och indirekt, i verksamheter där både tjänstemän och yrkesarbetare har ingått. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvat genom arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från fastighetsbranschen/-förvaltning är meriterande. För att lyckas bör du ha ett stort intresse för människor och ny teknik som kan förenkla fastighetsdrift och kundupplevelse. Rollen förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Du är en prestigelös och trygg ledare som inspirerar och har förmågan att leda genom andra. Du är även affärsmässig och kommunikativ och har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt. Som person är du både beslutsam och drivande och har dessutom lätt för att strukturera och planera ditt arbete. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som bottnar i en grundsyn om alla människors lika värde!

Din ansökan
AB Bostaden samarbetar med Vedea och Åsa Holmström, 072-050 52 80 (www.vedea.se). Det går även bra att kontakta vd Jerker Eriksson, 070-675 02 91, jerker.eriksson@bostaden.umea.se. Bostaden strävar efter en bred och blandad personalgrupp när det gäller kön, ålder och etnisk bakgrund. Välkommen med din ansökan senast den 15 september via www.vedea.se/CV. Märk din ansökan med BOSTADEN.

Om Bostaden
Bostaden vill erbjuda det bästa boendet i Umeåregionen, med långsiktig hållbarhet för människor, ekonomi och miljö. Bostaden är ett allmännyttigt bostadsföretag och den största uthyraren av lägenheter och studentbostäder i regionen. För närvarande är vi 180 medarbetare och förvaltar cirka 15 000 lägenheter. Våra värdeord är öppenhet, omtanke, affärsmässighet och alla människors lika värde. Både hyresgäster och medarbetare ska känna stolthet, trygghet och gemenskap hos oss. Besök gärna www.bostaden.umea.se

Intresserad?

Känner du att denna tjänsten är något för dig? Då är du välkommen att skicka in ditt CV till oss så tittar vi närmare på din ansökan,