Regionchef Norr till Trygghetsrådet    

TRR Trygghetsrådet bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi är nu inne i ett intressant utvecklingsskede för att fortsätta vara den självklara leverantören av framgångsrik omställning på den svenska arbetsmarknaden.

Till vår region i norr söker vi en ambitiös och proaktiv chef som via våra värdeord – tillit, engagemang, resultat – har viljan och förmågan att aktivt bidra i vårt utvecklingsarbete.

Är du den vi söker?
I rollen som regionchef har du det yttersta ansvaret för verksamheten och arbetet med att stötta företag och berörda medarbetare före, under och efter en omställning. Detta innebär personal- och resultatansvar samt ett övergripande ansvar för kundarbetet och för arbetet med att stötta uppsagda tjänstemän till nya karriärer. Till din hjälp har du 15–20 motiverade och engagerade medarbetare, som arbetar på våra regionkontor från Sundsvall i söder till Luleå i norr. I rollen ingår även att implementera metoder, stödsystem och arbetssätt, i kombination med att ta till vara på och lyfta den lokala kompetensen och kreativiteten. Du förväntas också att ta ansvar för projektledning inom centrala områden i vår verksamhetsutveckling. Du rapporterar direkt till vd och ingår i ledningsgruppen.

Tjänsten är placerad i Umeå. Arbetet innebär en hel del resor i regionen och till vårt huvudkontor i Stockholm. Startdatum enligt överenskommelse.

Din personlighet och bakgrund
Vi söker dig med ett starkt engagemang och en tydlig ambition att vara bäst på det vi gör. Du bör ha ett genuint intresse för arbetsmarknadsfrågor och ett stort lokalt nätverk. Som ledare är du kommunikativ och trygg samt har förmågan att coacha och inspirera dina medarbetare för att skapa delaktighet och förtroende i organisationen. Du fattar nödvändiga beslut och arbetar målinriktat och strukturerat för att nå förväntat resultat.

Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Under dina år som chef och ledare har du fått med dig användbara erfarenheter av att driva utvecklings- och förändringsarbete med gott resultat. Du förstår värdet av att både skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer. Du är bekväm med att arbeta digitalt och i IT-baserade system. Har du dessutom erfarenhet av coachning eller liknande professionella samtal, ser vi det som meriterande. Du har akademisk examen eller annan motsvarande relevant utbildning.

Din ansökan
TRR samarbetar i denna rekrytering med Vedea AB och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Vid frågor kan du kontakta vd Lennart Hedström, 010-470 91 01, eller HR-chef Ann-Christine Willberg Svensson 010-470 92 22. Du är varmt välkommen med din ansökan senast 14 november 2018 via www.vedea.se/CV. Ange Regionchef som referens. 

Organisationsbeskrivning
TRR Trygghetsrådet bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda i samband med omställning. TRR ägs av Svenskt Näringsliv och PTK och är ett resultat av Omställningsavtalet som slöts mellan dessa parter 1974. TRR har erfarenhet av hur företag kan kommunicera för att nå fram och komma vidare. Vi drivs av resultat, inte av vinstintresse. Utsedd till Årets karriärföretag 2018! Besök gärna www.trr.se för att läsa mer om oss.