Kontorschef till LRF Konsult i Skellefteå

Vi söker en driven och engagerad kontorschef som tillsammans med medarbetarna vill fortsätta utveckla verksamheten i Skellefteå.

LRF Konsult tillhandahåller rådgivningstjänster inom ekonomi och skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. I rollen som kontorschef kommer ditt fokus vara att utveckla verksamheten mot ökad lönsamhet och mot vår vision ”vi skapar framgångsrika företagare”. Vi har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Besök gärna www.lrfkonsult.se för mer information.

Vad erbjuder vi dig?
På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Vi kan även stoltsera med att vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning.

Arbetsuppgifterna
Som kontorschef har du resultatansvar för kontoren i Skellefteå och Robertsfors. Du leder ett team om 25 medarbetare och till din hjälp har du en biträdande kontorschef med personalansvar. Du coachar, inspirerar och utvecklar medarbetarna på kontoret till ett starkt team med energi och framåtanda för att öka tillväxten och lönsamheten. Du är även själv drivande i försäljning- och marknadsföringsarbetet.

Tillsammans med övriga medarbetare på kontoret arbetar du aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. I rollen som kontorschef ges du möjligheten att påverka, såväl din egen som verksamhetens framtida utveckling. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget. Du ingår i kontorsenheten för Norra Norrland och rapporterar till kontorsenhetschefen.

Vem är du?
Vi söker dig med akademisk utbildning, och vi tror att du har flerårig arbetslivserfarenhet inom något av områdena ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning eller fastighetsförmedling. Du har även några års erfarenhet av att leda och motivera andra att arbeta mot uppställda mål, och det är meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen eller från skoglig verksamhet.

Du är en kommunikativ och förtroendeingivande ledare med stort affärsdriv. Med hög energi skapar du goda förutsättningar för förändring och förbättringsarbete, som leder till både kundnytta och teamets framtida utveckling.

Din ansökan
LRF Konsult samarbetar i denna rekrytering med Vedea AB och Åsa Holmström, 072-05 05 280. Vill du veta mer om tjänsten kan du även kontakta kontorsenhetschefen Mårten Vikner, 070-34 25 595. Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt dock senast den 11 augusti 2019 via www.vedea.se/CV. Ange LRF som referens.