Kan du kommunikation? Älskar du Västerbotten?

Jobba med oss!

Hos oss blir du en viktig del av ett stort team där du får ett tydligt ledarskap och stora möjligheter att utvecklas. Du får också fantastiska möjligheter att aktivt medverka till att göra nytta för Västerbotten.

Vi vill att det ska vara möjligt att leva, resa och bo överallt i länet och ändå kunna göra hållbara val för att förbättra livet i hela Västerbotten. OK Västerbotten är en medlemsägd ekonomisk förening som utöver drivmedel även erbjuder mat, postservice och mötesplatser. Vi utvecklar fortlöpande butikerna och servicen utifrån både hållbarhet och kundfokus, bland annat genom att lyfta fram lokala produkter som kompletterar vårt utbud. Vi stöttar även lokala satsningar och samarbeten som gör nytta på de orter där vi är verksamma.

Vi har under de senaste åren utvecklat vår kommunikation och idag satsar vi uteslutande på PR och kommunikation i digitala kanaler. Vårt arbete har resulterat i att vi fått flera nomineringar till priser inom marknadsföring och PR. För att ytterligare stärka vår kommunikation utökar vi nu verksamheten och ledningsgruppen med en ny roll som kommunikationschef.

Känns det intressant? Då kan du bli en av oss. Vi söker en kommunikationschef till Umeå.

I rollen som kommunikationschef ansvarar du för såväl strategiska planer som dagliga operativa insatser. Du samarbetar med externa byråer, vår egen ledningsgrupp samt säljchefer på stationerna. Arbetsuppgifterna varierar mellan rådgivning, kommunikation och produktion. Utifrån vår kommunikationsstrategi och varumärkesriktning driver du aktiviteter och insatser som planeras in i den årliga kommunikationsplanen – allt i syfte att öka kännedomen om OK Västerbotten och för att stärka våra relationer till befintliga medlemmar och attrahera nya medlemmar/kunder. Kort sagt, du ansvarar för hela kedjan, från idé till genomförande.

Är du den vi söker?
Vi tror att det är viktigt att du har relevant utbildning inom media och kommunikation samt har hunnit arbeta några år inom yrket. Du brinner för kommunikations- och hållbarhetsfrågor och har under åren fått möjlighet att bredda din kompetens inom kommunikation och varumärkesfrågor. Det är viktigt att du kan ställa dig bakom vårt sätt att arbeta, som är tillsammans är bäst, med kunden i fokus, alltid öppen och ärlig och med ett hållbart perspektiv. Det är även viktigt att du har viljan att fortsätta utveckla vår förening i rätt riktning. Har du dessutom erfarenhet av försäljning ser vi det som meriterande.

Din ansökan
OK Västerbotten samarbetar med Vedea Rekrytering och Åsa Holmström, 0720-50 52 80. Du är välkommen med din ansökan senast 30 december 2018 via www.vedea.se/CV. Utöver CV vill vi att skriver om dig själv och berättar varför du passar här hos oss. Ange OK Västerbotten som referens i ärenderaden.

Organisationsbeskrivning
Vi är OK Västerbotten, en medlemsägd förening som vilar på demokratisk grund och som ägs av våra 93 000 medlemmar. Vi driver ett hotell samt 36 bensin- och automatstationer runt om i Västerbotten. Alla stationer samarbetar under varumärket OKQ8. Besluten fattar vi tillsammans och eventuell vinst delar vi på. Vi är ett lokalt, nytänkande och hållbart alternativ – för dig och oss, för samhället och miljön. Vår viktigaste uppgift är att ge god service och ekonomisk nytta till våra medlemmar och kunder. Nyckelord som kvalitet, fackkunskap, hög servicegrad och prisvärda produkter är vägledande för all vår verksamhet. Vi har cirka 250 anställda och omsatte cirka 1,3 miljarder kronor 2017. Besök gärna www.facebook.com/okvasterbotten och http://www.okvasterbotten.se.