Geotekniker

Envix Nord AB är ett svenskt familjeägt, miljöteknikföretag med i kontor i Umeå och Stockholm. Tillsammans med ett landsomfattande nätverk av framstående forskare utgör vi en unik korsbefruktning mellan forskare, praktiskt erfarna konsulter och entreprenörer. Vi är ett miljöteknikföretag som i första hand anlitas för att lösa komplexa problem inom verksamhetsområdena Berg, Miljö, Anläggningsteknik och Entreprenad och våra tjänster syftar bl.a. till att avhjälpa och förebygga verkliga miljöproblem. Med vår kompetensbredd har vi en unik position på marknaden då vi är en av få som kan tillhandahålla liknande tjänster i sin helhet. Envix Nord AB har idag 14 anställda och omsätter dryga 30 MSEK. Besök gärna www.envix.se

Envix Nord AB är ett ledande miljöteknikföretag med en unik position på marknaden då vi är en av få som kan tillhandahålla liknande tjänster i sin helhet. Hos oss finns det stora möjligheter till personlig utveckling och avancering inom företaget.

Är du en driven och flexibel geotekniker som söker efter nästa steg i din karriär? Vi erbjuder möjligheten att få vara med att bygga upp en egen verksamhet inom geoteknik.

Ditt nya arbete
I ditt arbete som geotekniker hos oss leder du egna projekt och utgör en resurs i hela verksamheten. Du tar fram underlag för anbud och marknadsföringsmaterial samt ansvarar för anbudsskrivning. Du genomför geotekniska och grundläggningstekniska undersökningar i våra pågående efterbehandlingsprojekt och/eller anläggningsprojekt. Du tar del av utredningar och driver egna projekt inom din specialistkompetens. Du förväntas både enskilt och med dina kollegor säkerställa kvaliteten i arbetet. Du kommer även att arbeta i andra pågående projekt inom andra affärsområden som geoteknisk specialist vid undersökning av jord, berg, mark och vatten. Tjänsten är placerad i Umeå, men vi är öppna för alternativa lokaliseringslösningar.

Dina kvalifikationer
Du bör vara civilingenjör med flerårig erfarenhet, antingen som konsult inom fältet eller från större entreprenadföretag med likvärdig erfarenhet inom relevant område. Vi ser även möjligheter i relativt nyutexaminerade personer med rätt driv. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Du är
Du motiveras av samarbete och trivs med att kontinuerligt dela med dig och ta del av andras expertis för att utvecklas i din roll samt för att utveckla företaget som helhet. Du är noggrann, strukturerad och kommunikativ med förmåga att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Du är rationell och lösningsorienterad och fokuserar på kvalitet och projektmål för att nå kundtillfredsställelse.

Din ansökan
Vi samarbetar med Vedea Rekrytering och Åsa Holmström, 0720-50 52 80. Gällande tjänsten går det också bra att kontakta VD, Sten Fernerud, 070-355 20 03. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.vedea.se/CV. Märk din ansökan med Geotekniker. Löpande urval tillämpas.