CAD-projektör

Envix Nord AB är ett svenskt familjeägt, miljöteknikföretag med i kontor i Umeå och Stockholm. Tillsammans med ett landsomfattande nätverk av framstående forskare utgör vi en unik korsbefruktning mellan forskare, praktiskt erfarna konsulter och entreprenörer. Vi är ett miljöteknikföretag som i första hand anlitas för att lösa komplexa problem inom verksamhetsområdena Berg, Miljö, Anläggningsteknik och Entreprenad och våra tjänster syftar bl.a. till att avhjälpa och förebygga verkliga miljöproblem. Med vår kompetensbredd har vi en unik position på marknaden då vi är en av få som kan tillhandahålla liknande tjänster i sin helhet. Envix Nord AB har idag 14 anställda och omsätter dryga 30 MSEK. Besök gärna www.envix.se

Envix Nord AB är ett ledande miljöteknikföretag med en unik position på marknaden då vi är en av få som kan tillhandahålla liknande tjänster i sin helhet. Hos oss finns det stora möjligheter till personlig utveckling och avancering inom företaget.

Vi söker en engagerad och samarbetsinriktad person som har intresse för miljö och natur samt goda färdigheter inom digital datahantering och visualisering.

Ditt nya arbete
Som CAD-projektör blir du företagets specialist på att via CAD visualisera de berg-/miljöprojekt som Envix arbetar med. Ditt arbete innebär att på ett snyggt och tekniskt sätt visualisera ett möjligt slutresultat som Envix kan erbjuda kunden – ett resultat som inte bara är miljömässigt hållbart utan även återställer marken till sin ursprungliga natur. Då Envix är i en stark expansiv fas tillväxt kan vi erbjuda stora möjligheter att utvecklas individuellt och kompetensmässigt i olika skeden av projekten. Tjänsten är placerad i Umeå.

Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du är gymnasieingenjör eller har likvärdig kompetens, gärna med inriktning inom anläggningsteknik och/eller bygg. Du har kvalificerad erfarenhet av CAD-ritningsarbeten och då gärna 3 D format. Det är en fördel om du utöver svenska kan grundläggande engelska i både tal och skrift.

Du är
Du motiveras av samarbete och trivs med att kontinuerligt dela med dig och ta del av andras expertis för att utvecklas i din roll samt för att utveckla företaget som helhet. Du är en samarbetsinriktad och engagerad person med förmåga att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Du är rationell och lösningsorienterad och fokuserar på kvalitet och projektmål för att nå kundtillfredsställelse.

Din ansökan
Vi samarbetar med Vedea Rekrytering och Åsa Holmström, 0720-50 52 80. Gällande tjänsten går det också bra att kontakta VD, Sten Fernerud, 070-355 20 03. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.vedea.se/CV. Märk din ansökan med CAD-projektör. Löpande urval tillämpas.